Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Suceava: Peste 300 de oportunități de angajare disponibile


Intră acum și în grupul de

AJOFM Suceava organizează vineri Bursa Generală a Locurilor de Muncă la Iulius Mall Suceava, în zona centrală de la parter, precum și la Casa Germană din Rădăuți, Centrul de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului, și Punctele de Lucru din Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc. Evenimentul, destinat tuturor persoanelor în căutarea unui loc de muncă reflectă o cerere importantă pentru locuri de muncă în diverse domenii.

Locuri de Muncă Disponibile

Conform datelor preliminare, în județul Suceava sunt disponibile 328 de locuri de muncă, distribuite astfel:

  • Agenția Locală Suceava: 211 locuri vacante
  • Punctul de lucru Fălticeni: 60 locuri vacante
  • Punctul de lucru Gura Humorului: 11 locuri vacante
  • Punctul de lucru Rădăuți: 14 locuri vacante
  • Punctul de lucru Câmpulung Moldovenesc: 32 locuri vacante

Oportunități pentru Toți

Bursa este deschisă tuturor persoanelor interesate, indiferent de nivelul de studii sau calificare, oferind oportunități atât pentru cei calificați, cât și pentru cei necalificați. În mod deosebit, sectorul educațional se remarcă la acest eveniment, oferind șanse semnificative pentru profesori de a influența și forma noile generații.

Invitație pentru Angajatori

AJOFM Suceava extinde invitația către angajatorii care nu au confirmat încă participarea să se alăture evenimentului până astăzi, 16 mai 2024, ora 14:00.

Perspective și Așteptări

Evenimentul este așteptat să aducă beneficii considerabile atât pentru angajatori, cât și pentru candidați, facilitând un schimb eficient de competențe și resurse pe piața muncii, au arătat directorul executiv al AJOFM Suceava, Constantin Balauseac și inspectorul superior comunicare, presă și relații publice, Capverde Anca


Intră acum și în grupul de