Hotii fura tot ce le cade in mana


Intră acum și în grupul de

Doar pe parcursul zilei de luni poliţiştii suceveni au fost sesizaţi cu privire la nu mai puţin de trei spargeri care au avut loc în judeţ. Hoţii au plecat de la locul faptei cu tot ce le-a căzut în mână şi au crezut că reprezintă o valoare pe piaţă.

Prima spargere a fost anunţată Poliţiei oraşului Dolhasca. Autori necunoscuţi au pătruns în locuinţa lui C. Dumitru, de 63 ani, localnic, de unde au sustras mai multe scule electrice (un compresor, o bormaşină, un flex şi un ciocan cu masa de 5 kg), bunuri în valoare de circa 1.500 lei.

Puţin mai târziu, agenţii Poliţiei Comunale Şcheia au fost sesizați despre faptul că din locuinţa unui gospodar de 57 de ani din Sf. Ilie, autori necunoscuţi au sustras circa 40m ţeavă de cupru de la instalaţia sanitară.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, s-a constatat faptul că locuinţa părţii vătămate este în construcţie, fără a avea montate geamuri sau uşi iar din declaraţiile victimei a rezultat faptul că din interiorul locuinței i-au fost sustrași circa 40 m liniari de țeavă din cupru cu diametrul de 1,5 cm din componența instalției sanitare, având izolaţie de culoare albastră, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1000 lei.

Cel de-al treilea incident a fost semnalat pe parcursul serii când o tânără de 21 de ani din municipiul Suceava a sesizat faptul că persoane necunoscute au spart geamul de la portiera stânga spate de la autoturismul proprietate, iar de pe bancheta din spate au sustras o poşetă în care se aflau dublura cheii de contact a maşinii precum şi mai multe produse cosmetice personale.

Autoturismul se afla parcat pe Aleea Lalelelor, în faţa blocului în care locuieşte reclamanta iar prejudiciul cauzat se ridică la valoarea de 1.000 lei.

În toate cele trei cazuri autorii faptelor au rămas necunoscuţi dar poliţiştii încearcă să dea de urma lor şi să recupereze pe cât posibil prejudiciul cauzat.


Intră acum și în grupul de