„Scoala de Vara FORCE 2011”, o experienta de neuitat pentru liceenii din intreaga tara. Vezi aici cum poti aplica si tu!


Intră acum și în grupul de

Elevii de liceu din întreaga ţară sunt invitaţi să aplice la cea de-a treia ediţie a Şcolii de Vară FORCE (Fellowship for Opportunity, Responsibility and Chance for Education), ce se va desfăşura în perioada 4 – 14 August 2011, informează Andrei Răzvan Baleanu, marketing manager în cadrul programului naţional de educaţie non-formală FORCE.

Potrivit aceleiaşi surse, timp de 10 zile, 20 de elevi vor avea parte de un program de educaţie non-formală de calitate, într-un mediu interactiv, antrenant, presărat cu activităţi sportive, excursii şi jocuri de team-building, menite să dezvolte spiritul creativ, ideea de echipă şi metodologiile educaţionale complementare.

Training-urile FORCE vor fi susţinute de profesionişti cu o vastă experienţă în domeniu. Printre temele abordate se numără: consiliere personală şi profesională, orientarea în carieră, vorbirea în public, branding personal, managementul proiectelor şi al timpului, tehinici de vânzări şi multe altele. Pe lângă acestea, organizatorii au pregătit nenumărate surprize ce vor aduce energie, entuziasm şi zâmbetul pe buze tuturor participanţilor.

„Povestea FORCE nu se opreşte pe 14 august, elevii devenind ulterior membrii ai Comunităţii FORCE, astfel continuând să se dezvolte într-o reţea de tineri pe care îi leagă experienţa FORCE, dorinţa de a progresa şi nu în ultimul rând performanţa. În această manieră, ei vor avea oportunitatea de a iniţia şi de a se implica în diferite proiecte sociale, putând să pună în aplicare cele învăţate la Şcoala de Vară FORCE”, asigură Andrei Răzvan Baleanu.

„FORCE a fost şi este cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea şi va fi şi de acum încolo, pentru că povestea FORCE continuă. Cele 10 zile petrecute alături de alţi 19 liceeni, alături de organizatori şi traineri, mi-au schimbat viaţa. Am aflat diferite poveşti de viaţă de la oameni diferiţi, am socializat, ne-am distrat la party-urile tematice, am râs.. Dar nu asta face experienta FORCE atât de diferită, ci faptul că am rămas o echipă, răsfiraţi în toată ţara, dar uniţi prin valorile promovate la Şcoala de Vară, faptul că am crescut prin FORCE şi am învăţat să credem în visele noastre. FORCE este un program ce susţine educaţia non-formală, un program organizat de oameni care pun suflet în ceea ce fac, creativi, cu mult spirit de iniţiativă şi ambiţioşi, un program pentru tineri, ce deschide drumul către un infinit de oportunităţi”, a declarat Alina, participantă a Şcolii de Vară FORCE 2010.

În comunicat se precizează că aplicaţiile pentru Şcoala de Vara FORCE se fac pe bază de formular, pe site-ul oficial al programului www.force.ro, până la data de 1 iulie 2011.


Intră acum și în grupul de