Gheorghe Flutur, la Preutești a constatat că oamenii vor schimbare: Starea de spirit incendiară, numărul foarte mare de participanți de astăzi, arată că la Preutești vom avea un primar liberal.


Intră acum și în grupul de

Excepțională lansare la Preuteşti, a candidaturii la funcția de primar a liberalului Daniel-Constantin Mihăilă.

Peste 350 de oameni au fost prezenți în curtea căminului cultural din Basarabi (Preutești).

De față a fost deputatul liberal Bogdan Gheorghiu și primarul liberal de Horodnic de Sus, Valentin Luță.

Vorbitorii au avut numai cuvinte de apreciere la adresa tânărului Mihăilă, care în perioada 2016 -2020 a fost viceprimar în comuna Preutești, care a lucrat în străinătate mai mulți ani, ca inginer constructor, s-a întors acasă și și-a făcut cu mâna lui o casă foarte frumoasă, are doi copii și are proiecte foarte ambițioase pentru comuna Preutești.

„Din aplauze, din luări de cuvânt mi-am dat seama că „100% la alegeri viitorul primar de Preutești va fi Mihăilă Daniel”. Lumea îl dorește, vrea schimbare și are foarte multe argumente. De la nevoia de apă și canal, până la modernizarea drumurilor, aducțiunea de gaz metan, sunt proiecte așteptate de cetățenii din comuna Preutești, comună care are 6 sate”, a spus președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Președintele Flutur a cerut un vot pentru primarul liberal Mihăilă, dar și un vot pentru dumnealui la președinția CJ, a echipelor de consilieri locali și județeni liberali.

„Noi avem o experiență pozitivă în Preutești, noi liberalii, cu un primar care din păcate nu mai este printre noi, dar care a făcut foarte multe lucruri bune pentru această comună. Bravo tânărului Daniel Mihăilă, starea de spirit incendiară, numărul foarte mare de participanți de astăzi, arată că la Preutești vom avea un primar liberal”, a spus Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de