Aeroportul Suceava va putea beneficia de ajutor guvernamental pentru finantarea modernizarii


Intră acum și în grupul de

Judeţul Suceava va putea beneficia în perioada următoare de prevederile unei Ordonanţe de Urgenţă adoptate miercuri de guvernul României pentru finanţarea modernizării aeroportului. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a confirmat, joi, că aeroportul din Suceava se află printre obiectivele vizate de această ordonanţă.

Potrivit Ordonantei de Urgenta adoptate de Guvern, aeroporturile locale având statut de regie autonomă cu specific deosebit vor fi cofinanţate de la bugetul de stat pentru derularea proiectelor europene.

Pe lista aeroporturilor care vor beneficia de această măsură se mai află cele din Iaşi, Tulcea, Bacău, Craiova, Constanţa si Baia Mare.

Consilierii judeţeni suceveni au discutat în şedinţa ordinară din luna martie problema modernizării Aeroportului Suceava si au decis ce măsuri doresc să fie luate. Vezi aici mai multe despre ce au decis cei din CJ Suceava:

https://www.newsbucovina.ro/actualitate/37308/autoritatile-sucevene-in-discutii-directe-cu-ce-pentru-finantarea-proiectului-de-modernizare-a-aeroportului-suceava


Intră acum și în grupul de