Flutur anunță proiectul „Adâncata la Autostradă”: Autostrada va avea un inel de descărcare în pădurea de la Adâncata, la hotar cu municipiul Suceava.


Intră acum și în grupul de

Sute de oameni au participat la lansarea candidaturii primarului liberal de Adâncata, Viorel Cucu, în prezența președintelui PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și a celor doi prim-vicepreședinți, Ioan Balan și Ion Lungu.

Un regal la Adâncata, cum era de așteptat în comuna campionului Viorel Cucu, a spus președintele PNL Suceava.

Președintele Flutur a avut numai cuvinte de laudă pentru un primar care a schimbat din temelii fața comunei Adâncata. Nu există capitol sau măsură pe bani europeni sau bugetari care să nu fie accesată de Viorel Cucu. Flutur a anunțat proiectul „Adâncata la Autostradă”, explicând că autostrada va avea un inel de descărcare în pădurea de la Adâncata, la hotar cu municipiul Suceava.

„Pentru noi, liberalii,” spune președintele Flutur, „este ușor să dăm exemple de succes, arătând către Adâncata și Viorel Cucu. Facem asta când mergem la Zvoriștea, la Hănțești, la Zamostea, la Mitocu Dragomirnei și le cerem oamenilor să meargă pe mâna noastră, a liberalilor.”

Viorel Cucu s-a luptat enorm pentru aducerea gazului metan în comună. El știe, la fel ca și oamenii din Adâncata, că socialiștii i-au împrumutat și s-a ajuns să plătească anual sute de milioane de lei datorii pentru un credit neperformant, prin programul „Utilități și Mediu”.

În contrast, liberalii și președintele Flutur au adus în județul Suceava gaz metan prin programul „Anghel Saligny” pentru 59 de primării.

„Sunt convins că, după ce am văzut pulsul oamenilor, aici va fi unul dintre cele mai frumoase scoruri pe care le vor obține liberalii suceveni. Bravo primarului harnic și bun gospodar, Viorel Cucu,” a concluzionat Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de