Lucian Harșovschi anunță că locul de joacă din apropierea Bisericii Sf. Andrei este în plin proces de modernizare, iar un altul se amenajează la zona de agrement de pe malul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Lucian Harșovschi a anunțat, luni, că locul de joacă din apropierea Bisericii Sf. Andrei din cartierul Burdujeni se modernizează, iar cei mici se vor bucura în curând de un spațiu complet reamenajat pentru ei.

Locul de joacă are o suprafață de 690 mp, acoperită cu covor de tartan, iar pe lângă dotările aduse acestuia, se refac căile de acces, iluminatul și se înlocuiesc băncile.

„Ne pregătim pentru 1 Iunie pentru că vine Ziua Copilului. Aici, în Burdujeni, lângă Biserica Sf. Andrei era un loc de joacă și îl modernizăm. Vom face un loc de joacă mai mare astfel încât copiii din zonă să se bucure de acest loc de joacă. În paralel construim și un nou loc de joacă. Acesta va fi pe malul râului Suceava în zona de agrement și alte zece locuri de joacă mai mici se fac în tot municipiul Suceava. Așa cum am mai spus este foarte important ca tinerii să lase telefoanele, tabletele, să iasă la joacă și să aibă locuri special amenajate așa încât să se simtă bine. De la 1 Iunie vor avea astfel de locuri de joacă în municipiul Suceava. Nu ne oprim aici, continuăm”, a declarat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de