Flutur, la Vatra Dornei, la șantierul viitorului complex de agrement din Vatra Dornei cu trei piscine, saună și pistă de bowling: Dornenii și turiștii vor avea unde să-și petreacă timpul liber


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a mers din nou, luni, la Vatra Dornei, unde împreună cu viceprimarul liberal Marius Rîpan a inspectat șantierul unde se vor construi trei bazine de înot, un proiect de circa 10 milioane de euro.

Flutur a spus că unul dintre bazine va avea dimensiuni semi-olimpice (25m x 12,5 m), altul pentru aduți și al treilea pentru copii.

Toate bazinele vor fi acoperite, fiind încălzite și vor avea ca sursă de căldură provenită de la pompe de căldură și centrală cu gaz natural.

„Aici, oamenii din Dorna, dar și turiștii își vor putea petrece timpul liber pentru că va fi bowling, saună, o zonă superbă în care să-și petreacă timpul liber dornenii și mai ales turiștii care vin în stațiune”, a spus Gheorghe Flutur.

El a arătat că și Consiliului Județean Suceava este alături de administrația locală din Vatra Dornei pentru că finanțează proiectul pistelor de bicicletă pe Via Transilvanica de 200 de kilometri în județul Suceava, traseu care trece prin zona respectivă.

Flutur a mai spus că administrația dorneană are investiții frumoase în domeniul turismului și în Parcul „Veverița”, dar și în alte zone de agrement.

„Sunt convins că în următorii doi ani Vatra Dornei devine Perla Munților Carpați aici în nord unde poți să vii liniștit două săptămâni să-ți petreci concediul”, a spus Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de