Un mănunchi de diplome pentru un elev de clasa a opta de la Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un elev al Școlii Gimnaziale „Ion Creangă” , Lavric Robert din clasa a VIII a A,   a obținut anul acesta  un mănunchi de șase diplome . Dincolo de ele se află muncă, seriozitate, curiozitate, inteligență,  profesori dedicați și nu în ultimul rând familia.

       Excelează la toate materiile, dar mai ales la chimie. Un elev pentru care chimia  a devenit o pasiune. Cu toate că trece prin bariera transformării către adolescență, surprinde prin forța sa mentală, care îl ajută să se miște natural și cu ușurință la Concursurile și Olimpiadele școlare.

        Anul acesta  a obținut premiul I la Olimpiada de Chimie faza județeană. La faza Națională a Concursului Lazăr Edeleanu care a avut loc în mai, a obținut premiul II cu cel mai bun punctaj la nivelul claselor a -VIII- a,  iar la faza județeană  a aceluiași concurs a obținut premiul III.

   De asemenea  a obținut premiul II la Olimpiada de Educație Tehnologică, faza județeană și mențiune la  Concursul de Biologie George Emil Palade. Repertoriul larg îl menține antrenat  și fiindcă nivelul trebuia păstrat, în luna mai a participat la Olimpiada de Științe pentru juniori faza județeană,  unde a obținut mențiune.

          Perseverența lui, ambiția, efortul  constant , familia care l-a încurajat în permanență și profesorii au fost ingredientele acestui succes de excepție. Îl felicităm pentru aceste rezultate și îi dorim  să -și poată aduna toată energia  pentru pregătirea Evaluării Naționale.

 Prof . Cuțui Camelia


Intră acum și în grupul de