Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu răspunde deputatului PSD Mirela Adomnicăi: Noi știm că fiecare pasăre pe limba ei piere


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a răspuns deputatului PSD Mirela Adomnicăi ce l-a ridiculizat pe deputatul liberal spunând că acesta aduce laude nefondate liderului județean liberal în timp ce se află în spatele unui post de televiziune controlat tot de liberali.

Vă prezentăm integral replica deputatului Bogdan Gheorghiu:

„Înainte să vă sară muștarul și să vă jucați de-a procurorii, hai să pornim de la lucrurile simple și reale. Dictatura controlată a fost lansată de Vasile Rîmbu, așa cum recunoașteți, îmbrățișată cu entuziasm de membrii partidului, iar noi știm că fiecare pasăre pe limba ei piere. Acum, nu e cazul să vă supărați că am scos în evidență programul de guvernare al PSD. Nu știam ca trebuie să mă scuz pentru faptul că sunt fondatorul Bucovina TV.

Doamnă Adomnicăi, faptul că mi-am urmat visul înmugurit încă din facultate și, prin multă muncă, am fondat o instituție media reprezentativă, este o mândrie personală și o caracteristică a celor cu gândire liberală. Asta aș vrea să le transmit tuturor tinerilor: Urmați-vă visele, munciți și cu siguranță rezultatele apar!

Eu aș vrea să vă rog să ne dați un share-location al locului unde se află în prezent Ioan Stan, „necandidatul” acestei campanii, pentru că a dispărut total de pe radare. O fi prin vreo stațiune, dar nouă, sucevenilor, ne lipsește prezența, spiritul și energia sa, discursurile dumnealui pline de pilde și electrizante – imboldul PSD-ului sucevean! Ca fondator al unei televiziuni, vă pot asigura că peisajul mediatic este mai sărac fără cuvântările domnului Stan, care fac deliciul publicului spectator și telespectator.

Nu-l mai ascundeți, împărtășiți-l cu noi! Sucevenii merită să cunoască îndeaproape un astfel de lider capabil să schimbe destinul județului!”

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de