Doua soferite din judetul Suceava au ajuns la spital in aceeasi zi, dupa ce fiecare a fost autoarea a cate unui accident rutier


Intră acum și în grupul de

Două conducătoare auto din judeţul Suceava au ajuns la spital în urma accidentelor rutiere în care au fost implicate. Primul incident auto a avut loc miercuri, la ora opt dimineaţa, pe DJ 174F, în interiorul comunei Şaru Dornei. Aici, conform concluziilor trase de poliţişti, conducătoarea auto, în vârstă de 36 de ani din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava, posesoare a permisului de conducere încă din 1998, din cauza neatenţiei a pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit o balustradă din beton (protecţie a unui pod rutier), aflată în afara părţii carosabile.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a soferiţei care a fost transportată cu ambulanţa la spital.

Cel de-al doilea accident rutier s-a petrecut în jurul orelor 18:00, pe strada Calea Unirii din municipiul reşedinţă de judeţ. Din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, o şoferiţă de 32 de ani din Suceava, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Din impact a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto, care a fost totuşi transportată la Spitalul Judeţean Suceava cu ambulanţa, necesitând pentru vindecare 15-20 zile de îngrijiri medicale.


Intră acum și în grupul de