Nou-nascut gasit mort intr-un dulap de catre politistii din Zamostea, judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Agenţii Postului de Poliţie Zamostea au avut parte pe parcursul nopţii dintre marţi şi miercuri de o descoperire pe care nici un părinte nu şi-o doreşte.

În jurul orelor 23:00, în urma unei sesizări telefonice, aceştia au avut parte de un moment pe care nu îl vor uita mult timp de acum încolo după ce au descoperit îîntr-un dulap cadavrul unui bebeluş.

Iniţial, agenţii Postului de Poliție Zamostea au fost sesizați telefonic de cadrele medicale de la Spitalul municipal Rădăuți, cu privire la faptul că în secţia de primiri urgenţe a unităţii a fost internată o tânără de 18 ani, din localitate, care prezenta sângerări în zona organelor genitale, existând suspiciuni că a născut prematur, fără a oferii detalii asupra fetusului.

„Cu ocazia verificărilor s-a stabilit faptul că, tânăra mamă nu mai stă împreună cu părinţii de mai mult timp, iar după ce a rămas însărcinată s-a mutat la o soră în comuna Grămești, în locuinţa acesteia, fiind identificate haine care prezentau pete de sânge, iar într-un dulap cadavrul unui copil nou născut” , ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Cu ocazia efectuării necropsiei, s-a stabilit că micuţul s-a născut viu și la termen, putându-se aprecia o viață extrauterină de 15-20 minute, iar moartea s-a datorat hemoragiei externe prin cordon ombilical secționat și neligoturat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul unei morţi suspecte, iar în funcție de concluziilor medico-legale definitive se va dispune procedural atât mama, pentru pruncucidere, cât şi persoanele prezente în momentul naşterii alături de ea urmând a răspunde în faţa legii.


Intră acum și în grupul de