Un muncitor de 50 de ani din municipiul Radauti a fost la un pas de a-si pierde mana in urma unui accident de munca


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Rădăuţi a fost pe parcursul zilei de marţi la un pas de a-şi pierde braţul stâng, după ce a suferit un accident de muncă.

În momentul accidentului, bărbatul se afla în schimbul doi şi intervenea la unul dintre utilajele din cadrul fabricii de mobilă la care era angajat.

Imediat după producerea incidentului la faţa locului a fost chemată ambulanţa chiar de către ofiţerul de serviciu al unităţii.

Conform datelor puse la dispoziţie de către Biroul de presă al IPJ Suceava, cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că victima este angajat ca muncitor în secţia „mobilă” și se afla la serviciu în schimbul II. La ora 17.20, victima a început să cureţe de clei tava maşinii de întins adeziv, utilajul fiind în funcţiune, moment în care mâna stângă i-a fost prinsă între valţurile metalice ale utilajului.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal Rădăuţi, fiind internată cu diagnosticul plagă delabrantă mâna stângă şi necesită circa 14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, dacă nu survin complicaţii dar în cauză s-a întocmit dosar penal şi a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de