Beat si fara permis la volanul unei masini furate! Soferul a ajuns in arestul politiei


Intră acum și în grupul de

Este vorba despre un tânăr de 20 de ani din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava, care va avea destul timp sa mediteze asupra infracţiunilor comise după ce a ajuns în arestul poliţiei.

Totul s-a întâmplat pe parcursul nopţii de joi spre vineri, când un echipaj mixt de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe strada Dornelor din localitate, au sesizat faptul că o autoutilitară circula fără lumini şi în ultimul moment a evitat coliziunea cu un autoturism parcat.

Imediat, organele de ordine au oprit autovehiculul solicitând în acelaşi timp sprijin de specialitate Structurii Rutiere.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că la volanul autoutilitarei, ce aparţine unei societăţi comerciale din Suceava, se afla un tânăr de 20 ani, din municipiul Vatra Dornei. Mai mult, acesta a sustras autovehiculul din incinta depozitului societăţii comerciale situat în Vatra Dornei, unde a lucrat circa o lună.

Ca şi cum toate astea nu erau de ajuns, „verificându-se în baza de date s-a stabilit că băiatul nu posedă nici permis de conducere, iar după testarea acestuia cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Conducătorul auto a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de