Sportivul dornean Petru Bodea, dublu medialiat cu aur și argint la Campionatul Național de Atletism


Intră acum și în grupul de

În perioada 8-9 iunie, pe stadionul de Tineret „Iolanda Balaș Soter” din București, s-a desfășurat etapa a doua a Campionatului Național de Atletism, dedicată categoriilor U18 și U16. Competiția a reunit 289 de atleți reprezentând 79 de cluburi din întreaga țară, oferind un spectacol sportiv de înaltă clasă.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Dorna Vatra-Dornei a avut o prestație deosebită prin intermediul sportivului Bodea Petru, care a obținut două medalii, una de aur și una de argint la categoria U18. Bodea a cucerit medalia de aur în proba de 5000 de metri și medalia de argint în proba de 3000 de metri, demonstrând o formă fizică excelentă și o determinare remarcabilă.

Prâsneac Cristian, antrenor la CSM Dorna, a declarat: „Sunt încântat de evoluția sportivului meu, care a demonstrat o performanță excepțională. Pe 21-22 iunie urmează etapa finală, unde sperăm să obținem încă două medalii.”

Prâsneac spune că etapa a doua a Campionatului Național de Atletism a fost un succes major pentru CSM Dorna Vatra-Dornei, prin performanțele deosebite ale lui Bodea Petru și așteaptă etapa finală din 21-22 iunie, unde sportivii vor avea ocazia să-și confirme valorile și să obțină noi medalii.


Intră acum și în grupul de