Spectacol cu tamponari, dat de o soferita beata pe strazile municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

O femeie de 41 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ, aflată în pragul comei alcoolice, a dat un adevărat spectacol, duminică dimineaţă, în timp ce se afla la volanul unei maşini.

Totul a pornit în jurul orelor 07:40, când autoturismul la volanul căruia se afla femeia circula pe Bulevardul George Enescu, scăpat fiind de sub control, a intrat ca o ghiulea în maşinile parcate regulamentar pe partea dreaptă a a arterei de circulaţie reuşind avarierea a nu mai puţin de trei autoturisme.

Martorii au sunat imediat la 112 chemând în ajutor un echipaj SMURD, după ce au observat-o pe conducătoarea auto plină de sânge în zona feţei.

Realizând după câteva momente ce a fost în stare să facă, femeia nu a mai stat pe gânduri şi în momentul în care echipajul de salvare a ajuns la faţa locului ea s-a suit din nou la volanul maşinii şi a demarat în trombă.

„În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri, pe strada Nicolae Milescu din municipiul Suceava, a fost identificată autoarea accidentului după ce, în timp ce conducea autoturismul, a mai produs un accident pe artera de circulaţie unde a fost depistată. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,35mg/l alcool pur în aerul expirat”, ne-a declarat insp. Bogdana Crăciun din cadrul IPJ Suceava.

Din partea poliţiştilor, femeia s-a ales cu dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală dar va trebui să rezolve şi problema financiară a pagubelor provocate.


Intră acum și în grupul de