Un bărbat care se plimba în chiloți prin centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc reținut în arest pentru ultraj contra bunelor moravuri


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care se plimba, miercuri, în chiloți prin centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost reținut în arest și este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Lucrătorii Poliției Câmpulung Moldovenesc aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au constatat, miercuri, la ora 16:00, în flagrant săvârșirea de un bărbat din comuna maramureșeană Bogdan Vodă a infracțiunii de “ultraj contra bunelor moravuri”.

Polițiștii aflați în serviciul de patrulare în zona centrală a municipiului Câmpulung Moldovenesc, au sesizat prezența persoanei în cauză, în proximitatea platoului central, aceasta deplasându-se în parcul alăturat platoului, fiind dezbrăcat de pantaloni în lenjerie intimă.

Cu prilejul intervenției la eveniment, au fost identificate un număr de cinci persoane care au indicat faptul s-au simțit indignate ca urmare a celor săvârșite de bărbat, cu atât mai mult cu cât, la momentul săvârșirii infracțiunii, în aceeași locație se aflau mai mulți părinți care își conduceau copiii de la școală/se aflau în parcul în care se afla și acesta.

Urmare a constatării, a fost întocmit dosar penal, iar după audierea a parte dintre persoanele care au luat contact cu făptuitorul și a administrării probatoriului, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale.

Cu prilejul audierii sale în calitate de suspect, bărbatul spus că a săvârșit infracțiunea pe fondul temperaturii crescute.

Față de suspect a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, în acest sens fiind constituită escortă în vederea conducerii acestuia la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, cauza urmând a fi soluționată procedural.


Intră acum și în grupul de