Patru persoane se afla in atentia politiei, dupa ce au fost autorii unor scandaluri pe raza municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Primul incident a avut loc pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, victimă fiind un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Ipoteşti. Acesta a semnalat organelor de ordine că, aproape de miezul zilei de vineri, a fost victima a trei tineri care l-au lovit fără motiv în timp ce se afla într-un bar situat în apropierea Gării Burdujeni.

Cercetările efectuate de către poliţişti au stabilit că omul se afla în incinta localului în jurul orelor 11:45, pentru a servi un pahar. La un moment dat, în local au intrat trei tineri cu care a avut un conflict spontan, în urma căruia aceştia l-au lovit de mai multe ori în zona capului.

În urma altercaţiei, victima a fost transportată cu ambulanţa la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava cercetările fiind continuate pentru identificarea agresorilor şi tragerea lor la răspundere.

Cel de-al incident s-a înregistrat tot în municipiul Suceava pe parcursul zilei de sâmbătă când, o patrulă auto mixtă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, în timp ce efectua serviciul de patrulare, a fost sesizată despre faptul că în faţa Ansamblului „Dom Polski” de pe Bd. Ana Ipătescu din localitate, are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane de sex masculin.

Ajunse la faţa locului, organele de ordine au identificat trei persoane de sex masculin, aflate în stare de ebrietate, care au refuzat legitimarea. Mai mult, „unul dintre bărbaţi a devenit violent, fapt pentru care a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul poliţiei. În urma controlului corporal efectuat asupra sa, a fost găsită cartea de identitate, în baza căreia s-a stabilit că persoana are 32 ani şi este din comuna Şcheia, precum şi un box metalic de culoare gri cu dimensiunile de 11× 6 cm, care a fost ridicat în vederea efectuării cercetărilor”, ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de