S-a ales si cu dosar penal, dupa ce a fost victima unui accident produs pe raza municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au fost anunţati, luni, prin numărul unic de urgenţă 112, că pe bulevardul George Enescu din municipiul reşedinţă de judeţ s-a produs un accident rutier.

În urma primelor cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că o conducătoare auto, de 29 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ, posesoare a permisului de conducere pentru categoria „B” din anul 2002, în timp ce conducea autoturismul pe banda a doua de mers a bulevardului George Enescu, a efectuat un viraj uşor dreapta pentru a evita o gaură în carosabil şi a acroşat motocicleta condusă între cele două benzi de un tânăr de 20 ani, din municipiul Roman, judeţul Neamţ.

“În urma impactului, conducătorul motocicletei a pierdut controlul asupra direcţie de mers şi a tamponat un autoturism, parcat pe marginea drumului. Din accident nu au rezultat victime omeneşti, ci doar pagube materiale. Ambii participanţi la traficul rutier au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, ne-a mai comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.

Înafară de rănile uşoare, motociclistul s-a ales şi cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei.


Intră acum și în grupul de