Injunghiat de un consatean, aparent fara motiv. Victima a ajuns la Spitalul Judetean Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani din localitatea Ipoteşti, judeţul Suceava, a ajuns, luni noapte, la spital, după ce a fost înjunghiat de un consătean în timp ce se deplasa către casă.

Conform cercetărilor efectuate de către poliţişti, totul s-a petrecut în jurul orelor 22:00, în timp ce victima se afla pe strada Decebal din comună, în faţa unui magazin. Tânărul a fost acostat de un alt localnic de 30 de ani care se deplasa cu ajutorul unui taxi şi care aparent fără nici un motiv, a tăbărât peste victimă lovind-o cu pumnii şi picioarele, iar mai apoi şi cu un cuţit în zona pieptului şi a abdomenului.

Fără nici o grijă, agresorul s-a urcat apoi în maşină şi a plecat mai departe. Martorii incidentului au sunat de urgenţă la ambulanţă, tânărul fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru îngrijiri medicale.

“În cauză, s-a întocmit dosar penal față de agresor pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul fără drept al cuțitului, urmând ca în funcţie de examinarea medico-legală a victimei să se dispună procedural, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea incidentului”, informează Biroul de presă al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de