Patru persoane ranite in tot atatea accidente petrecute pe parcursul zilei de luni in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Primul incident a fost semnalat odată cu venirea dimineţii pe raza localităţii Baia. Chiar dacă era de abia ora 06:05, un şofer de 36 de ani din comună, cu o alcoolemie de 0,61mg/l alcool pur în aerul expirat nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu stâlpul porţii de acces în curtea unui imobil.

“În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane de sex feminin de 30 de ani, pasageră în autovehicul”, ne-a comunicat Biroul de presă al IPJ Suceava.

În jurul prânzului, un alt accident a avut loc în municipiul Rădăuţi, pe strada Mărăşeşti, când o şoferiţă de 35 de ani nu a respectat semnificaţia indicatorului Stop şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o persoană de sex masculin de 35 ani, din localitate.

“În urma impactului, a rezultat rănirea unei femei de 58 ani, din municipiul Rădăuţi, pasageră în autoturismul lovit. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care şoferiţei i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar celălalt conducător auto a refuzat recoltarea pe motive medicale declarând că ulterior va prezenta documente medicale justificative”, a declarat insp. Bogdana Crăciun, din cadrul IPJ Suceava.

Tot luni, odată cu lăsarea serii, alte două incidente rutiere au avut ca rezultat rănirea a doi copii, o fetiţă de doar trei anişori şi un băiat de şapte ani. Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, micuţa a fost lovită după ce, fiind lăsată nesupravegheată, a pătruns brusc pe carosabil de după un autoturism staţionat pe partea stângă a drumului, iar băiatul în timp ce se plimba cu bicicleta.


Intră acum și în grupul de