Presedintele Asociatiei nr. 6 din municipiul Suceava, obligat sa inapoieze banii incasati ilegal (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Dacă unii preşedinţi de asociaţii s-au liniştit crezând că nu se vor mai face controale din partea administraţiei publice locale sucevene, ei bine s-au înşelat amarnic. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri de către viceprimarul Lucian Harşovschi, conducerea Primăriei Suceava a ţinut să avertizeze comitetele asociaţiilor de proprietari că “monitorizarea activităţii acestora este şi va fi făcută permanent”.

Ultimul exemplu oferit de către viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ, Lucian Harşovschi, a fost Asociaţia 6 – Lazăr Vicol, unde au fost găsite multiple nereguli de către inspectorii Primăriei.

“Au fost găsite o sumedenie de nereguli mai mici sau mai mari, de la faptul că şi-au decontat cheltuieli pe imprimanta pe care nu o deţin până la majorarea salarială ilegală a preşedintelui asociaţiei”, a declarat Lucian Harşovschi.

Viceprimarul oraşului a ţinut să adauge că toţi banii încasaţi ilegal de preşedintele asociaţiei vor fi returnaţi de către acesta, iar controalele vor continua.


Intră acum și în grupul de