Doua persoane ranite grav, bunica si nepotica doar cu rani usoare dupa un grav accident de circulatie petrecut pe DJ 209H (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O întreagă familie din municipiul reşedinţă de judeţ, a avut de suferit după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un grav accident de circulaţie petrecut duminică după-amiază pe raza DJ 209H.

Un bărbat de 46 de ani şi fata acestuia de 20 de ani au ajuns în stare gravă la Spitalul Municipal Fălticeni iar soţia şoferului şi nepoţica acestora de doar un an de zile au scăpat din fericire doar cu răni uşoare.

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului vinovat de producerea accidentului este un şofer de 29 de ani din localitatea Baia. Acesta, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 209H, a pierdut controlul maşinii, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Impactul a fost atât de puternic încât şoferul autoturismului şi fata acestuia de 20 de ani au fost transportaţi de urgenţă cu ambulanţele la Spitalul Municipal Fălticeni, fiind în stare gravă dar din fericire nu s-a înregistrat nici o victimă.

Şoferul vinovat de producerea accidentului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite dar a fost dus şi el la pentru a i se recolta probe de sânge la Spitalul Judeţean Suceava.

Un alt accident rutier a avut loc luni dimineaţă şi în municipiul reşedinţă de judeţ când trei autovehicule au avut de suferit avarii serioase după ce un şofer imprudent a tăiat calea altui conducător auto fără a se asigura la intrarea în intersecţia situată în apropierea Bisericii Sf. Cruce din cartierul Obcine.

În urma ciocnirilor două din cele trei autovehicule implicate vor avea nevoie de reparaţii capitale iar două persoane au fost transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean pentru investigaţii medicale amănunţite chiar dacă nu au suferit răni grave.


Intră acum și în grupul de