Amenintari cu ranga si cu bata pentru niste neintelegeri mai vechi


Intră acum și în grupul de

Vorba din popor cum că „fuga este ruşinoasă dar e sănăstoasă” s-a aplicat de minune pe parcursul zilei de duminică pentru un tânăr de 22 de ani din localitatea Ipoteşti, judeţul Suceava.

Asta după ce în jurul orelor 14:00 băiatul a fost ameninţat de alte două persoane de sex masculin cu bătaia în baza unor neînţelegeri mai vechi existente între unul dintre atacatori şi victimă.

Conform cercetărilor efectuate de către cadrele Postului de Poliţie Ilişeşti, în momentul în care a avut loc incidental, “partea vătămată, împreună cu doi martori se afla în faţa unei cofetării de pe raza comunei, moment în care atacatorul, un localnic în vârstă de 33 de ani, a coborât dintr-un autoturism cu o rangă în mână, iar din partea dreaptă a maşinii o altă persoană de sex masculin, necunoscută, cu o bâtă, ameninţând-o pe victimă”.

Pentru a evita un conflict direct tânărul a fugit imediat de la faţa locului sunând apoi la poliţie care a întocmit dosar penal faţă de bărbatul de 33 de ani pentru comiterea infracţiunii de ameninţare.


Intră acum și în grupul de