Acasă Actualitate S-a gandit ca face o fapta buna si s-a ales cu dosar...

S-a gandit ca face o fapta buna si s-a ales cu dosar penal


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 39 de ani din localitatea Bălăceana s-a ales cu dosar penal din partea poliţiştilor după ce , aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a crezut că face o faptă bună plecând cu o maşină ce avea cheile lăsate în contact.

Totul a pornit de la un apel primit la miezul nopţii de către poliţiştii din comuna Bălăceana prin care erau sesizaţi de o persoană de sex masculin de 33 de ani că persoane necunoscute i-au furat maşina parcată în faţa casei unei cunoştinţe din localitate.



Conform purtătorului de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu “în urma verificărilor efectuate autoturismul a fost găsit în faţa sediului primăriei din localitate, la o distanţă de aproximativ 600 metri de locul unde a fost parcat de către proprietar, neasigurat, iar lângă acesta a fost identificat un localnic de 39 de ani”.

Luat la întrebări ce face cu maşina în mijlocul nopţii, omul a recunoscut faptul că el a luat autoturismul care fusese lăsat cu cheile în contact de partea vătămată, dar numai pentru a o duce într-un loc sigur iar cheile le-a lăsat la paznicul primăriei.

Cu toate acestea poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version