Femeie de 65 de ani violata în propria casa în Drăguseni, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

O bătrână în vârstă de 65 de ani din comuna Drăguşeni, judeţul Suceava, a trăit un episod de coşmar din viaţa ei după ce un bărbat din aceeaşi localitate a violat-o în propriai casă.

Incidentul s-a petrecut pe parcursul nopţii dintre luni şi marţi când înfierbântat de dorinţa de a întreţine relaţii sexuale a tăbărât cu forţa peste biata femeie în casa acesteia. Văzându-se înăuntru omul şi-a lovit de mai multe ori victima pentru a fi mai convingător după care a violat-o.

Femeia şi-a revenit deabia a doua zi dimineaţă când a sunat la Secţia de Poliţie nr.1 Bogdăneşti povestind tot ce a păţit organelor de ordine.

Cercetările effectuate de către poliţişti au dus repede la identificarea autorului fiind vorba despre un bărbat de 44 de ani din comună. “În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, faţă de G.Costel fiind dispusă începerea urmăririi penale şi luându-se măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, fiind introdus în arestul IPJ Suceava şi urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă” ni s-a transmis printr-un comunicat din partea Biroului de presă al IPJ.


Intră acum și în grupul de