Ping – pong cu masina in trafic dupa ce a adormit la volan


Intră acum și în grupul de

Un conducător auto de 51 de ani din judeţul Botoşani se poate considera cel mai norocos şofer din România după ce a scăpat aproape fără nici o rană după ce a fost autorul unui accident în care au fost implicate trei autovehicule.

Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, incidentul a avut loc marţi dimineaţă în jurul orei 07:00 pe DN 17, la ieşirea din oraşul Gura Humorului, când botoşănenaul conducea un autoturism înmatriculat în Italia dar, din cauza oboselii, a adormit la volan, a pierdut controlul asupra direţiei de mers, pătrunzând pe contrasens.

O lovitură puternică şi sunetul strident al tablei contorsionate l-au trezit pe conducătorul auto după ce a intrat în coliziune laterală stânga cu o maşină înmatriculată în Austria şi condusă regulamentar pe celălalt sens de mers de către un şofer de 55 de ani, din judeţul Arad.

Botoşăneanul nu a mai avut nici o reacţie astfel că după prima izbitură a sărit ca o minge de ping pong, acroşând lateral dreapta autoturismul condus regulamentar pe sensul opus de un tânăr de 19 ani, din orașul Frasin, judeţul Suceava, care încercând să evite impactul, a virat stânga, pătrunzând, la rândul său, pe contrasens, rezultând avarierea tuturor celor trei autovehicule.

Toţi cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei iar în ciuda gravităţii accidentului doar o femeie, pasageră în unul dintre autoturismele avariate a suferit răni uşoare.


Intră acum și în grupul de