Rupt de beat, un tanar sustine ca a fost calcat de o masina chiar pe trecerea de pietoni cand mergea spre casa


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ susţine că a căzut joi seară, victimă unui accident de circulaţie în timp ce se deplasa către domiciliu după o zi de petrecere.

Conform declaraţiilor acestuia incidentul ar fi avut loc în jurul orei 19:00 chiar pe o trecere de pietoni situată pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava. Astfel, tânărul, în timp ce se afla în traversarea străzii, beneficiind de culoarea verde a semaforului pentru pietoni, ar fi fost lovit de un autoturism care şi-a continuat deplasarea fără a încetini câtuşi de puţin.

Ce se ştie cu siguranţă este că băiatul a fost adus cu o ambulanţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean, unitate medicală unde a şi rămas internat cu multiple lovituri.

O echipă operativă a Poliţiei Suceava, s-a deplasat la faţa locului, indicat de tânăr, dar aici nu au fost identificate mijloace materiale de probă şi nu au fost găsiţi nici martori oculari care să confirme povestea băiatului. În schimb victima a fost testată cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,98 mg/l alcool pur în sânge.


Intră acum și în grupul de