Bataie cu sabii si bate la discoteca din Hantesti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

O bătaie ca în filme cu săbii şi bâte a avut loc duminică, la primele ore ale dimineţii, la discoteca organizată în localitatea Hânţeşti, judeţul Suceava.

Ceea ce se dorea a fi o petrecere pentru tineri s-a transformat, în doar câteva minute, în bătaie ca-n codru şi spaimă printre participanţii la discotecă.

Totul a început în jurul orelor 02:00 şi doar prezenţa echipajelor de poliţie, chemate la faţa locului şi ajutate de o trupă de intervenţie rapidă, au fost în stare să aplaneze conflictul.

Conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, chemarea în ajutor a venit chiar din partea administratorului dicotecii din comuna Hânţeşti, după ce, un scandal de proporţii a izbucnit în timpul petrecerii între două grupuri de tineri.

“La faţa locului, s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava –Biroul Investigații Criminale, Secţia de Poliţie Rurală Mitocu Dragomirnei şi un echipaj ale Serviciului de Intervenție Rapidă, care au constatat că între două grupuri, unul din localitate şi celălalt din municipiul Suceava, a izbucnit un scandal spontan pe fondul unei agresiuni comise asupra unei tinere”, ne-au declarat sursele menţionate.

Se pare că totul a pornit de la un bărbat în vârstă de 45 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ care a sărit la bătaie la un tânăr de 22 de ani din Hânţeşti, după ce acesta a încercat mai multe avansuri, mai mult sau mai puţin decente către fata agresorului, în vârstă de 20 de ani. Mai mult, în timpul conflictului, tânăra l-a rănit pe un prieten al băiatului, care a sărit în ajutorul acestuia, cu o bucată de sticlă.

În scurt timp, de la injurii şi palme s-a ajuns la bătaie în toată regula, iar “din cauza scandalului, majoritatea tinerilor au părăsit discoteca, în interior rămânând doar agresorul şi câţiva tineri care îl însoţeau. În plus, la un moment dat acesta a scos o săbie dintr-o teacă şi a proferat ameninţări la adresa tinerilor care erau în curtea discotecii”, ne-au mai transmis surse din cadrul IPJ Suceava.

Ca şi cum atât nu ar fi fost de ajuns, ulterior, unul din tinerii grupului din municipiul Suceava, care a rămas deocamdată neidentificat, l-a agresat pe un minor din comuna Hânţeşti, acesta fiind preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost diagnosticat cu:“TCC acut deschis, plagă parietală stânga, fractură piramidă nazală’”, însă a refuzat să dea declaraţie şi să depună plângere pentru agresiunea suferită.

În urma cercetării locului faptei, după o canapea de lângă bar, a fost identificată sabia care a fost folosită de bărbat, iar în curtea discotecii mai multe bâte.

Faţă de agresor s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port ilegal de armă dar surprinzător, părțile vătămate nu au depus reclamație pentru infracțiunile de amenințări, loviri și alte violențe.

În cauză urmează să fie identificate și cercetate și celelalte persoane implicate în scandal, urmând a se dispune procedural, se mai transmite în comunicatul Biroului de presă al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de