Fotbal: Rapid Suceava a incheiat cu o victorie sirul amicalelor din presezonul competitional


Intră acum și în grupul de

Rapid Suceava a disputat la finele săptămânii trecute un ultim joc de pregătire înaintea debutului oficial de sezon, în deplasare pe terenul colegei de serie, Ceahlăul II Piatra Neamţ. La sfârşitul celor 90 de minute de joc scorul a fost 3-1 în favoarea sucevenilor.

Meciul a fost controlat în majoritatea timpului de formaţia pregătită de antrenorul Bogdan Tudoreanu, care a deschis scorul prin Sumanariu, din centrarea lui Spătar. Oniu a făcut 2-0 pentru Rapid Suceava, el transformând cu siguranţă o lovitură de pedeapsă. Gazdele au redus din handicap în debutul reprizei secunde, însă finalul a aparţinut sucevenilor care au punctat decisiv prin Golofca.

Gruparea suceveană a evoluat în formula:

Pascal – P. Bosancu, Fl. Plămadă, Ailenei, Oniu – I. Plămadă, Stănescu, Sumanariu, Spătar – Şuleru, Ionesi. Au mai intrat Prutean, Breniuc, Hrimiuc, Golofca, Romaniuc, Burlacu, Ghiviziu, Doroftei. Antrenori: Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu.

Rapid Suceava a jucat opt partide de verificare înainte de începutul oficial al sezonului competiţional:

Rapid – Bucovina Frătăuţii Noi 2-1
FC Dorohoi – Rapid 0-4
Rapid – CS Panciu 1-0
Rapid – Callatis Mangalia 1-4
Rapid – CS Gura Humorului 4-1
Rapid – Oţelul II Galaţi 4-3
Rapid – Otelul II Galaţi 1-1
Ceahlăul II Piatra Neamţ – Rapid 1-3

Vineri, 19 august, în prima etapă a sezonului 2011-2012 al Ligii a III-a, Rapid Suceava va întâlni în deplasare formaţia ABC Stoicescu Buzău.


Intră acum și în grupul de