Ucraineanca, scoasa dintre fiarele contorsionate ale unei masini de pompierii suceveni


Intră acum și în grupul de

Duminică seară, o femeie de 76 de ani din Ucraina a avut nevoie de intervenţia echipajelor SMURD şi de descarcerare pentru a scăpa cu viaţă după ce autoturismul în care se afla ca pasager a fost implicat într-un accident de circulaţie.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orelor 20:20, în timp ce şoferiţa autoturismului, o femeie de 47 de ani tot de cetăţenie ucraineană, se deplasa pe DN 2H în afara municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava, iar din cauza vitezei excessive, într-o curbă la stânga a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit în şanţul de pe marginea drumului.

Conducătoarea auto a scăpat doar cu răni uşoare în urma impactului, un ajutor substanţial oferindu-i centura de siguranţă pe care o purta, dar maşina s-a transformat într-un ghem de fiare pentru scoaterea pasagerului aflat pe scaunul din dreapta al autoturismului, fiind solicitată intervenţia Detaşamentului de pompieri Rădăuţi.

“Ajunşi la faţa locului, pompierii au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri – balizarea zonei, deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi, concomitent cu descarcerarea şi acordarea primului ajutor victimei”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată.


Intră acum și în grupul de