O injuratura a fost suficienta pentru a se trezi cu o sticla in cap


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani din comuna Forăşti, judeţul Suceava, a ajuns direct de la magazinul din sat la secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean după ce, câteva cuvinte jignitoare au fost suficiente pentru a se trezi cu o sticlă în cap.

Incidentul a avut loc, duminică seara, în jurul orelor 20:00, când victima se afla împreună cu agresorul de 27 de ani din aceeaşi localitate, în faţa unui magazin din satul Ţoleşti, comuna Forăşti.

Conform cercetărilor efectuate de lucrătorii Secţiei de poliţie rurală Preuteşti la faţa locului, scandalul între cei doi a izbucnit spontan, în urma unor jigniri reciproce, moment în care sticla de bere a agresorului s-a transformat în armă de atac, lovindu-şi victima în zona frunţii.

“Partea vătămată a fost transportată cu ambulanța la Spitalul << Sf. Ioan cel Nou >> Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul: << plagă contuză fronto-parietală stânga >>, dar a refuzat să rămână internat. Cu toate acestea s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în funcţie de zilele de îngrijiri medicale acordate victimei, se va dispune procedural”, ne-a comunicat Biroul de presă al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de