Politistii nu au reusit sa afle cine e barbatul gasit, luni, intr-o fantana din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

În ciuda tuturor eforturilor depuse şi a cercetărilor efectuate de către poliţişti, aceştia nu au reuşit să afle până acum cine este persoana necunoscută descoperită înecată într-o fântână de pe raza municipiului Suceava.

Omul a fost găsit înecat, luni dimineaţă, într-o fântână de pe strada Plevnei din cartierul Burdujeni în apropierea Spitalului de Psihiatrie din Burdujeni, dar nici o persoană din zonă nu a putut identifica cadavrul, iar asupra victimei nu a fost găsit nici un act de identitate.

Poliţiştii suceveni se văd astfel nevoiţi să solicite sprijinul populaţiei în vederea stabilirii identităţii omului.

Conform datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, bărbatul are aproximativ 50 – 55 ani, aspect îngrijit, înălțime – circa 1,80 m, constituție atletică spre robust, ochi albaștri, fața ovală, nas coroiat, dantură incompletă cu spaţiul interdentar lărgit între incisivii superiori (strungăreaţă).

Când a fost găsit omul era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare bleumarin cu dungă albă, tricou de culoare gri cu inscripția TP Colection, bluză de trening de culoare neagră cu dungă albă, cu inscripţia PROTECH Active Wear, șosete bleumaren și adidași de culoare albă cu negru și albastru, mărimea 46.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să contacteze cea mai apropiată secţie de poliţie sau să sune la numărul de telefon 0230/ 203.004.


Intră acum și în grupul de