Acasă Actualitate Tanara de 22 de ani, victima unei tentative de viol, dupa ce...

Tanara de 22 de ani, victima unei tentative de viol, dupa ce a acceptat sa fie condusa acasa de un barbat din Saru Dornei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O tânără de 22 de ani din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava, s-a prezentat, marţi dimineaţă, în jurul orelor 06:40, la sediul Poliţiei, cu semne vizibile de violenţă la nivelul gâtului și a sesizat faptul că o persoană de sex masculin a încercat să o violeze, în timp ce se afla în autoturismul acestuia, ulterior reuşind să scape şi să fugă cu o maşină de ocazie.

Mai mult, tânăra a explicat organelor de ordine că a venit cu autorul de la un local din comuna Şaru Dornei, de unde acesta s-a oferit să o conducă acasă.



Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, „în urma activităților desfășurate de polițiști, autorul a fost identificat la un café-bar situat pe raza municipiului Vatra Dornei, fiind vorba despre un tânăr de 28 de ani din comuna Şaru Dornei, care în timp ce se afla pe strada Todireni, din municipiul Vatra Dornei, a încercat să întreţină relaţii sexuale cu victima împotriva voinței acesteia, provocându-i leziuni corporale”.

În plus, după cum ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Alin Botezatu, „acţiunea de constrângere a avut loc atât în autoturism cât şi în afara acestuia, aspecte materializate cu ocazia examinării autoturismului, îmbrăcămintei victimei şi al locului faptei, precum şi a leziunilor suferite de victimă”.

În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tentativă de viol” şi măsura reţinerii autorului în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version