Bataie rezolvata cu pistolul la Dornesti, judetul Suceava

O altercaţie iscată între doi tineri, joi noapte, pe raza localităţii Dorneşti, judeţul Suceava, a fost rezolvată de unul dintre aceştia după ce a folosit un pistol cu gaze.

Conform cercetărilor efectuate de poliţiştii sosiţi la faţa locului, bătaia a avut loc pe drumul comunal din localitate în timp ce “pistolarul” a fost acostat de un alt tânăr de 19 ani, care era însoţit de încă trei persoane.

“În urma unor discuţii contradictorii, tânărul de 19 ani l-a lovit cu pumnul în faţă pe cel de 20 de ani, care pentru intimidarea agresorilor, a folosit un pistol cu gaze, trăgând un foc de armă în direcţia acestora”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Alin Botezatu.

Cu ocazia verificărilor, s-a stabilit că, posesorul armei a cumpărat pistolul din Germania, pe parcursul lunii februarie a acestui an și l-a introdus în ţară în urma cu circa 3 săptămâni fără a deţine autorizaţie de port armă.

Faţă de cei doi s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere fără drept de armă neletală supusă autorizării şi uz de armă şi pentru lovire sau alte violențe.