Barbatul gasit inecat intr-o fantana din municipiul Suceava este din Botosani


Intră acum și în grupul de

Barbatul cu identitate necunoscută găsit înecat într-o fântână din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava, a fost în sfârşit identificat.

Reamintim că macabra descoperire a fost făcută, luni dimineaţă, de unul dintre locuitorii din zonă care a mers să i-a apă din fântână. După ce corpul fără viaţă a fost scos din apă de un echipaj al ISU Suceava, nimeni prezent la faţa locului nu a putut recunoaşte cadavrul.

Ulterior, poliţiştii au cerut chiar şi sprijinul tuturor celor care pot da relaţii cu privire la identitatea bărbatului şi a fost luată în considerare şi ipoteza că ar fi vorba despre o persoană cu probleme psihice, avându-se în vedere că fântâna se află în apropierea Spitalului de Psihiatrie din Suceava.

Pe parcursul zilei de joi însă, identitatea victimei a fost descoperită. Conform datelor puse la dispoziţie de către Biroul de presă al IPJ Suceava „în urma comparaţiilor dactiloscopice efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Criminalistic, a fost stabilită identitatea cadavrului fiind vorba despre B.Petru, de 45 ani din comuna Mihai Eminescu, sat Ipoteşti, judeţul Botoşani”.


Intră acum și în grupul de