Altercatie cu focuri de arma intre doi agenti de paza si doi tineri, la Pojorata, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi agenţi de pază, angajaţi ai unei societăţi din Constanţa, sunt cercetaţi alături de alţi doi tineri din localitatea Pojorâta, judeţul Suceava, după ce altercaţia ivită între aceştia s-a terminat cu lovituri de par şi folosirea pistoalelor din dotarea agenţilor.

Totul a început la miezul nopţii de joi spre vineri, când, conform declaraţiilor oferite de comisar şef Mircea Scutaru, din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi feroviare, doi agenţi care efectuau serviciul de pază a unei garnituri cu combustibil aflat în gara CFR Pojorâta, au părăsit obiectivul avut în grijă şi s-au dus la un bar de pe raza localităţii.

Martorii audiaţi susţin că cei doi agenţi de pază ar fi consumat mai multe beri, iar la închiderea barului cei doi au plecat pe jos pe drumul naţional spre staţia CFR.

În urma unor dispute verbale avute de cei doi în bar cu alte persoane, în timp ce se deplasau către obiectiv, agenţii au fost ajunşi din urmă de doi tineri, aflaţi pe un motoscuter.

Din motive care sunt încă în analiza organelor de cercetare, unul dintre agenţii de pază a tras cu pistolul asupra unui tânăr, lovindu-l în zona intercostală. După aproape jumătate de oră, tinerii din Pojorâta au mers în gară pentru a cere socoteală agentului de pază pentru agresiune doar că au luat cu ei şi doi pari, unul dintre aceştia lovindu-l pe un agent în cap.

În timpul bătăii, au fost folosite din nou pistoalele fiind trase mai multe focuri lovindu-l pe acelaşi tânăr în umăr. După incident, agentul de pază a sunat la 112 şi a reclamat că a fost atacat.

Mircea Scutar a mai precizat că în acest caz cercetările sunt în plină derulare fiind desfăşurate atât de poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi cât şi de cei din cadrul Poliţiei Rurale Câmpulung Moldovenesc pentru vătămare corporală şi folosirea ilegală a armamentului din dotare.


Intră acum și în grupul de