Trei tineri contrabandisti, prinsi duminica noapte, in apropierea granitei cu focuri de arma (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei tineri din judeţul Suceava care se ocupau cu contrabanda cu ţigări au fost reţinuţi de organele de ordine, duminică noapte, în timp ce încercau să introducă în ţară un nou transport.

Totul a avut loc pe pe timpul executării unei misiuni specifice, când poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina au observat, în apropierea frontierei, un grup de persoane care se deplasa dinspre Ucraina spre interiorul României, transportând mai multe bagaje voluminoase.

Conform datelor pe care le deţinem, organele de ordine au somat verbal persoanele în cauză, dar acestea au ignorat avertismentul şi au încercat să fugă profitând de terenul accidentat şi împădurit.

„Poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, fiind trase două focuri în plan vertical, reuşindu-se astfel reţinerea a 3 cetăţeni români cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, doi tineri fiind din Brodina, iar ultimul din municipiul reşedinţă de judeţ”, ne-a declarat ofiţer relaţii publice din cadrul IJPF Suceava, comisar Dănuţ Strugaru.

În zona unde au fost reţinuţi cei 3 traficanţi, au fost descoperite 15 baxuri ce conţineau aproximativ 7.500 pachete de ţigări de diferite mărci de provenienţă ucraineană şi din Republica Moldova.

Poliţiştii de frontieră au confiscat întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 67.000 de lei, iar cei trei tineri s-au ales cu dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere ilegală a frontierei de stat.


Intră acum și în grupul de