Barbat de 57 de ani, electrocutat in Gara Burdujeni din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Un grav accident petrecut pe parcursul zilei de luni, în jurul orelor prânzului, a pus pe jar conducerea şi personalul staţiei CF din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava.

Alarma a fost dată la 11:50, când un bărbat în vârstă de 57 de ani din municipiul Suceava s-a electrocutat. Conform datelor pe care le deţinem, omul s-a urcat pe unul dintre vagoanele cisternă staţionate în gară, iar din neatenţie a atins firele electrice de deasupra acestuia.

Nu s-a auzit decât un zgomot puternic, iar bărbatul a fost pur şi simplu aruncat între vagoanele garniturii feroviare pe care se suise. Imediat, au fost alarmate şi echipajele de intervenţie rapidă din cadrul ISU Suceava.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al instituţiei, sublocotenent Florin Monoranu, în momentul în care modulul SMURD a ajuns la faţa locului bărbatul era în agonie, dar conştient, iar după procedurile speciale de stabilizare, pacientul a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Cadrele medicale ne-au declarat că în urma accidentului omul a suferit arsuri de gradul II, III şi IV pe aproape 90% din suprafaţa corpului luându-se decizia trimiterii lui la o clinică de specialitate din Iaşi.

În momentul de faţă, cercetările au fost preluate de către Poliţia Transporturi Feroviare pentru a stabili ce căuta bărbatul accidentat, care nu se numără printre angajaţii Gării Burdujeni, pe vagonul cisternă şi cum a ajuns acolo.


Intră acum și în grupul de