Un tanar de 26 de ani din comuna Patrauti, judetul Suceava, a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de mai multe ori cu un par in cap


Intră acum și în grupul de

Cercetările efectuate de cadrele Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Botoşana au stabilit că incidentul a avut loc luni, în jurul orelor 08:00, în urma unei altercaţii spontane izbucnită între tânărul de 26 de ani din comuna Pătrăuţi şi un alt consătean de 33 de ani. În ajutorul agresorului, a sărit o a treia persoană, locuitor din zonă, lovind victima cu pumnul în faţă.

După ce tânărul a căzut la pământ, agresorul de 33 de ani a tăbărât pur şi simplu peste acesta lovindu-l cu sălbăticie, de mai multe ori, cu o bâtă în zona capului.

Când s-au săturat să-l mai lovească, cei doi au plecat de la locul faptei, ulterior, victima fiind găsită de alţi consăteni, într-o baltă de sânge şi transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Suceava, fiind internată în secţia de chirurgie a acestuia.

“În cauză, s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate față de cele două persoane participante la agresiune sub aspectul savârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, urmând a se dispune procedural”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun.


Intră acum și în grupul de