Siretean, golit de banii lasati in masina, in timp ce se afla intr-un bar


Intră acum și în grupul de

O bărbat de 28 de ani din oraşul Siret, judeţul Suceava, a fost golit de toti banii pe care îi lăsase în maşina cu care venise, în timp ce stătea liniştit într-un bar din localitate.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că incidentul a avut loc luni noapte, după orele 23:00, pe strada Roman Vodă din oraş, cel care a anunţat organele de ordine fiind chiar victima.

Din declaraţiile pe care tânărul le-a dat organelor de cercetare, a rezultat că acesta a venit pe strada amintită cu o maşină înmatriculată în Bulgaria, a parcat-o în apropierea localului şi a intrat în bar lăsând o importantă sumă de bani în torpedoul acesteia.

După aproape jumătate de oră, când a revenit la autoturism, a văzut însă că nu mai rămăsese cu nici un ban, după ce persoane necunoscute au spart geamul din dreapta faţă a autovehiculului, au forţat torpedoul şi au dispărut cu prada.

Varianta cea mai probabilă a poliţiştilor este aceea că hoţii sunt chiar persoane prezente în bar care au auzit de la partea păgubită că are cu ea mai mulţi bani cu care vrea să-şi achiziţioneze o maşină, avându-se în vedere modul de acţiune şi faptul că autorii furtului nu au luat nimic altceva.

Chiar dacă nu se reclamă furtul altor bunuri din interiorul autoturismului, paguba, conform afirmaţiilor făcute de către tânăr, s-ar ridica la peste 20.000 de lei, la care se adaugă alte 2.000 de euro.

În momentul de faţă poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, încercându-se identificarea autorilor şi recuperarea pe cât posibil a prejudiciului.


Intră acum și în grupul de