Refacerea iluminatului public, un proiect care da permanent dureri de cap municipalitatii sucevene (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Proiectul de refacere a iluminatului public sucevean pe principala arteră de circulaţie din oraş, aflat în plină derulare pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, nu conteneşte să dea permanent dureri de cap conducerii administraţiei publice locale.

Demarate în trombă, lucrările din cadrul proiectului au cunoscut o imediată reducere a ritmului şi permanente amânări a datei de execuţie din varii motive, oferite de reprezentanţii societăţii care se ocupă de acestea.

În cadrul ultimului comandament susţinut pe parcursul zilei de marţi, la sediul administraţiei publice municipale, s-a derulat un nou episod al scuzelor care duc la prelungirea datei finalizării proiectului.

“După o perioadă în care lucrările au mers destul de greu, acum se pare că şi-au regăsit ritmul necesar, dar mai sunt câteva impedimente. Din păcate, au venit doar o parte din corpurile de iluminat necesare şi am solicitat reprezentanţilor societăţii să treacă măcar la montarea acestora pe sectoare”, a declarat primarul oraşului, Ion Lungu.

Doar 50 din totalul corpurilor de iluminat necesar acoperirii întregului boulevard principal din municipiul Suceava au sosit până în momentul de faţă, dar conducerea societăţii a promis că vor sosi şi celelalte în a doua jumătate a lunii septembrie. Primele corpuri urmează a fi montate conform înţelegerii cu municipalitatea de la intrarea în municipiu dinspre Fălticeni.


Intră acum și în grupul de