Magazinul C&A din Iulius Mall se bucura de succes in randul sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Mult aşteptatul retailer internaţional de fashion C&A a fost foarte bine primit de clienţii din nordul ţării, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii departamentului de PR din cadrul complexului comercial.

În document se arată că încă de la inaugurarea din Iulius Mall care a avut loc joi, 8 septembrie 2011, dar şi pe parcursul zilelor de week-end, magazinul s-a dovedit a fi destinaţia preferată de cumpărături a bucovinenilor dornici să cumpere, la preţuri accesibile, colecţiile pentru toate vârstele, moderne şi de cea mai bună calitate.

„Sunt foarte mulţumit de inaugurarea filialei C&A din Iulius Mall. Misiunea de a permite sucevenilor accesul la cele mai noi colecţii C&A este îndeplinită! Am observat, de asemenea, că brandul se bucură de popularitate, fapt ce reprezintă un avantaj pentru noi. Vă mulţumim pentru sprijin şi pentru primirea deosebit de călduroasă!”, a declarat Cristian Codrea, district manager C&A Moda Retail.

C&A a încheiat un parteneriat cu Iulius Group în urma căruia va deschide alte două magazine, în Iulius Mall Timişoara şi în ansamblul urbanistic Palas din centrul Iaşiului.

„C&A – fondat în Olanda acum 170 de ani de fraţii Clemens şi August

Brenninkmeijer – este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din Europa, cu circa 2 milioane de clienţi zilnici şi 1.490 de magazine răspândite în 19 ţări. Anul trecut, veniturile concernului au depăşit 6,5 miliarde euro.

În prezent, C&A are deschise 11 magazine în România, între care 3 în capitală şi câte unul în Arad, Buzău, Cluj-Napoca, Baia Mare, Botoşani, Sibiu, Focşani şi Suceava”, se menţionează în comunicat.


Intră acum și în grupul de