O sansa de angajare pentru absolventii suceveni, in a doua jumatate a lunii septembrie


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava vine în ajutorul absolvenţilor de liceu şi de facultate care se află în căutarea unui loc de muncă.

În acest sens, AJOFM Suceava va organiza în cea de-a doua jumătate a lunii septembrie o nouă Bursă a locurilor de muncă pentru absolvenţi. Mai exact, conform datelor oferite de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Capverde Anca, acţiunea urmează a avea loc pe data de 23 septembrie, începând cu ora 10:00, la Casa de Cultură din municipiul reşedinţă de judeţ, fiind „o oportunitate pentru tinerii care au finalizat studiile în acest an de a începe cariera profesională şi de a primi cel dintâi salariu”.

În aceeaşi zi, acţiuni similare vor fi derulate şi în localităţile Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc. Până la ora actuală, au fost contactaţi 151 de angajatori din judeţul Suceava, fiind scoase la bătaie circa 80 de locuri de muncă.

„Primele meserii solicitate la această ediţie a bursei sunt cele de tâmplar, confecţioner îmbrăcăminte, lăcătuş mecanic şi operator calculator”, a mai adăugat Capverde Anca.


Intră acum și în grupul de