Confirmare nationala pentru calitate suceveana: GLOBAL DESIGN a dat lovitura la Salonul International de Mobila Bucuresti 2011


Intră acum și în grupul de

12.000 de metri pătraţi de spaţiu expozitional, peste 170 de expozanţi din România şi din afara graniţelor ţării şi câteva zeci de mii de vizitatori au fost „ingredientele” care au dus la realizarea celui mai important „show al mobilei” din România – Salonul Internaţional de Mobilă, Bucureşti 2011.

Evenimentul s-a desfăşurat în capitala ţării, în perioada 7 -11 septembrie, la ROMAERO Băneasa şi a fost organizat de Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România.

Sigura firmă din judetul Suceava prezentă la acţiune a fost GLOBAL DESIGN, care a mers la Bucureşti cu accesorii si subansamble pentru mobilier, standul pe care sucevenii l-au avut fiind unul extrem de generos, de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Participarea la acest Salon a marcat două evenimente importante pentru GLOBAL DESIGN: împlinirea a 10 ani de activitate în domeniul producţiei de mobilier şi lansarea unei noi linii de produs, fronturile antichizate.

Directorul general al companiei din Suceava, Gabriel Nimiţan, a declarat la finele expoziţiei de la Bucureşti că Salonul a fost „un real succes”, iar confirmarea experienţei de 10 ani de activitate a firmei a reprezentat-o faptul că sute de firme cât şi persoane private au încheiat deja contracte cu firma suceveană.

„Am avut peste 2.500 de vizitatori contorizati în cele trei cinci zile ale acţiunii. A însemnat un efort uriaş încununat însă de un succes pe masură. Pot spune că ne-am lărgit considerabil portofoliul de clienţi şi că poate mai bine de 70 % dintre cei care ne-au călcat pragul au stabilit deja contacte serioase cu noi care, în curând se vor materializa în comenzi ferme. Este pentru a patra oara când Global DESIGN participă al manifestări de profil la nivel naţional, dar de data aceasta semnalul din piaţă a fost unul pozitiv, de revenire economică, ceea ce ne bucură”, a mai spus Gabriel Nimiţan, director general al Global DESIGN din Suceava.


Intră acum și în grupul de