Doi batrani din comuna Forasti s-au luat la bataie de la o bucata de pamant


Intră acum și în grupul de

Doi bătrâni din comuna Forăşti, judeţul Suceava, au ajuns principalul subiect de discuţie pentru consăteni, după ce s-au luat la bătaie din cauza unei suprafeţe de teren de pe raza satului Antoceni.

Totul s-a petrecut marţi în jurul orelor 18:30, când, conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă al IPJ Suceava, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri mai vechi legate de acea bucată de pământ, un bătrân de 77 de ani a sărit la bătaie la consăteanca lui de 75 de ani lovind-o cu un băţ peste picioare.

Femeia, care este şi vecina atacatorului, nu a stat prea mult pe gânduri şi a ripostat, lovindu-l pe moş cu o seceră în zona umărului stâng.

La faţa locului, au ajuns apoi şi poliţiştii, dar în timpul cercetărilor, bătrâna „a precizat faptul că nu depune plângere penală împotriva vecinului său pentru infracțiunea de lovire, iar bărbatul nu a putut fi audiat întrucât se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu s-a putut discuta cu el, inițial acesta refuzând să se legitimeze și să-și declare datele de identitate”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Bogdana Crăciun.

Mai mult, după ce organele de ordine au solicitat prezenţa unui echipaj medical, bărbatul a refuzat să urce în ambulanță pentru a fi transportat la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției de Poliție nr. 12 Preutești, urmând a se dispune măsurile legale în cauză.


Intră acum și în grupul de