Sofatul fara permis de conducere, o noua moda pe drumurile din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Conducerea de autovehicule pe drumurile publice din judeţul Suceava, fără a deţine însă permis, este ultima modă printre participanţii la traficul rutier.

Doar într-o singură zi, angajaţii din cadrul Poliţiei Rutiere Suceava s-au confruntat cu nu mai puţin de trei astfel de cazuri. Primul şofer a fost prins pe DN 2H, fiind vorba despre un tânăr de 25 de ani din Vicovu de Sus. Acesta se plimba liniştit cu maşina chiar dacă are permisul de conducere anulat încă de la începutul lunii ianuarie 2011, ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Al doilea “conducător auto” are 29 de ani şi este din comuna Vutcani, judeţul Vaslui. Echipajul de poliţie care l-a oprit pe bărbat pe str. Mănăstirea Humorului din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava, a trebuit să constate că pe lângă faptul că nu deţine permis de conducere, şoferul avea o îmbibaţie alcoolică în sânge de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al treilea caz s-a înregistrat pe DJ 178 pe raza comunei Comăneşti, când a fost oprit pentru un control de rutină un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din localitate, iar în urma verificării în baza de date s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În toate cele trei situaţii, persoanele prinse în trafic s-au ales cu dosare penale.


Intră acum și în grupul de