Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, va fi prezent la ora 14.00, la Radauti, intr-o vizita de lucru


Intră acum și în grupul de

Se pare că Traian Igaş vrea să inspecteze structurile Poliţiei de Frontieră, în condiţile în care acesta a anunţat, în urmă cu o lună, că Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava va fi desfiinţat şi va fi mutat la Sighetu Marmaţiei.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a anunţat, la finele unei vizite oficiale efectuate în urmă cu o lună în Maramureş, că intenţionează să reorganizeze o serie de structuri, asta presupunând desfiinţarea Inspectoratului Poliţei de Frontieră de la Siret.

Traian Igaş a vizitat în primul rând sediul Poliţiei de Frontieră Maramureş şi Punctul de trecere al Frontierei Sighetu Marmaţiei – Solotvino, ocazie cu care care a declarat următoarele: “Vizita are loc în contextul aderării la Spaţiul Schengen, dar şi al reorganizării unor structuri teritoriale ale ministerului. Intenţia noastră este de a comasa inspectoratele poliţiei de frontieră şi de a avea doar un singur inspectorat pe graniţa cu Ucraina.

Avem mai multe puncte de trecere a frontierei de stat, care aparţin de judeţele Satu-Mare şi Suceava, însă ne propunem ca întreaga activitate pe frontiera cu Ucraina să fie coordonată de la Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii de frontieră de aici sunt profesionişti, iar instituţia îndeplineşte toate condiţiile necesare”.


Intră acum și în grupul de