Prefectura si Consiliul Judetean Suceava sprijina financiar cele 32 de familii din Itcani afectate de inundatii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Familiile din cartierul Iţcani, afectate de inundaţiile produse în urma deversării făcută de SGA Suceava, săptămâna trecută, vor primi sprijin material şi financiar, a anunţat, joi, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

Potrivit şefului administraţiei judeţene, Prefectura Suceava şi Consiliul Judeţean Suceava au hotărât să sprijine familiile afectate de inundaţia “controlată”, dar” haotică” din cartierul sucevean Iţcani şi fiecare din cele 32 de familii va primi câte un ajutor financiar de 5.000 de lei.

El a mai spus că în prima şedinţă a CJ Suceava, va fi alocată o sumă din fondul de rezervă al instituţiei şi s-au făcut demersuri ca şi alţi sponsori să sprijine familiile respective până la venirea sezonului rece.

Flutur a precizat că, în cursul zilei de vineri, vor fi distribuite primele ajutoare materiale constând în 25 metri cubi de cherestea, 200 mp de plăci pentru pardoseli şi rigle. “E o situaţie grea, dar trebuie să fim solidari cu populaţia judeţului. Nu înseamnă că cei care au provocat un astfel de accident, SGA, nu ar trebui să fie mult mai atenţi şi să-şi revizuiască comportamentul atunci când desfăşoară astfel de acţiuni”, a spus preşedintele CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de