Jefuita de doi tineri necunoscuti la intrarea in scara blocului


Intră acum și în grupul de

O femeie din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava, a trecut prin momente de groază, miercuri noapte, pe când se întorcea de la muncă către casă.

Totul s-a întâmplat în jurul orelor 23:00, chiar în faţa blocului în care are domiciliul victima, atacatorii alegându-şi locul jafului chiar la intrarea de pe casa scării. Cel mai probabil femeia a fost urmărită de către autorii care ştiau că deţine asupra ei o importantă sumă de bani.

Deocamdată poliţiştii nu deţin mai multe date despre persoanele care au participat la jaf, cunoscându-se doar modul lor de operare. Conform datelor obţinute de la biroul de presă al IPJ Suceava, victima este angajată ca şi barman la o societate comercială din Gura Humorului, iar miercuri la închiderea programului, aceasta a încuiat barul şi a plecat spre casă, având în geantă suma de aproximativ 5.000 de lei, bani ce proveneau din încasările de la bar şi jocurile mecanice din local.

Când a ajuns însă la intrarea în scara blocului, doi tineri rămaşi necunoscuţi, au tăbărât asupra victimei, i-au smuls geanta de pe umăr şi au fugit de la faţa locului.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de